Ohjaajien esittelyt


Hanna

Moi! 🤗

Oon Hanna, pirtsakka kahden pojan äiti ja Yin-joogaopettaja, (Chi Therapeutics Yin-opekoulutus 200h ja menossa 180h Dao Therapeutics Viiden elementin Yin jatko-opettajakoulutus).

Mulle jooga on tavallaan asenne, ja työkalu henkisessä kehityksessä. Joogan myötä oon oppinut tuntemaan itseäni ja löytänyt rentoutta elämään.

Vapaus on mulle tärkeää ja toivon, että se heijastuu myös joogatunneillani. Jokainen tuntee itse parhaiten oman kroppansa sekä mielensä, ja haluankin kannustaa ihmisiä katsomaan sisäänpäin, kuuntelemaan omaa totuuttaan ja tietysti hymyilemään itselleen ja sitä kautta muille☺️.

Olis ihana nähdä sut mun Yinissä ja chakrajoogassa ❤️🤗


Jenna

Moikka! 

Olen Jenna, voimavarakouluttaja. Ohjaan ihmisiä syvärentoutuneeseen tilaan, jossa voidaan matkata kuulemaan omaa itseä, sekä vapauttamaan sisäisiä tunnelukkoja ja uskomuksia. 

Mielikuvamatkoja voidaan toteuttaa eri teemoissa, kuten esimerkiksi sisäinen lapsi, matka menneeseen, persoonan puolet, vahvuudet, ihmissuhteen tarkastelu, sisäinen kauneus tai enkelit ja henkioppaat. 

Olen valmistunut vuonna 2013. Co-Rento Voimavarakouluttaja® on Luonnonlääketieteen keskusliiton hyväksymä, ja PRH:n rekisteröimä ammatillinen tutkinto, josta olen saanut ammattitaidon ohjata ryhmiä, sekä yksityisasiakkaita. 

Tuntieni ydin on itsensä äärelle pysähtyminen rentoutuen ja hiljentyen. Hiljaisuus luo tilaa sisäisen viisauden, intuition ja johdatuksen kuulemiselle. 

Lääketieteen ammattilainen en ole, joten vakavissa mielenterveyden haasteissa, suosittelen muita väyliä itsensä tukemiseen. 

Lämpimästi tervetuloa rauhoittumaan ja voimaantumaan!


Niko

Tervehdys kaiken ikäiset ja kokoiset monipuolisesta liikkumista kiinnostuneet!

Olen Niko, erikoisosaamiseni on kehon mobilisointitekniikat, sekä liikkuvuus harjoittelun yhdistäminen voimaharjoitteluun. Tämä tuo kokonaisvaltaisen harjoitusvastuksen kehoon ja mieleen. Aloittaminen on helppoa, ja on motivoivaa huomata edistymisensä nopeasti aloittamisen jälkeen. Ohjaan Wellnessissä Movement tunteja, sekä ilmajoogaa.

Movement kehonpainoharjoittelun ja luonnollisen liikkumisen pääperiaatteisiin kuuluu liikkeen lisäksi myös mielen valmentaminen tukemaan liikettä ja tavoitteita. Jokainen harjoittelija lähtee kehittymään omalta tasoltaan ensi minuuteista lähtien, kun asian oikein oivaltaa 😉. Kehonpainoharjoitteissa varmasti löytyvät keinot myös arkielämän tilanteisiin parantamaan ja yllä pitämään hyvää fiilistä. 
Harjoitustaustani tulee joukkuelajeista, kamppailulajeista, ratsastuksesta ja tanssista. 

Perheessäni on kilpailtu ja valmennettu aina maajoukkue tasolla asti. Perheyrityksessä olen toiminut yli vuosikymmenen kehittämässä nuorten, vanhusten ja kilpaurheilijoiden valmennuskokonaisuuksia.

Olen opiskellut liikunta- ja hyvinvointialaa personal trainer ja movement valmentajaksi 2016-2018.

Räätälöin myös tunti kokonaisuuksia eri toimintaympäristöihin mm. joukkueille, työyhteisölle tai vaikkapa polttariporukalle. Perhevalmennukset ovat myös olleet suosittuja kokonaisuuksia esimerkiksi mökillä.

Näillä tunneilla kannattaa kaivaa sisäinen lapsi naftaliinistä ja aloittaa liikkuminen uudella ajatuksella ja tekniikoilla.

Lämpimästi Tervetuloa tunneilleni🙏❤️


Roosa

Hei!

Oon Roosa, 24-vuotias utelias ja empaattinen seikkailija. Jooga on mulle itselleni se kaiken koossa pitävä voima. Tapa tutkia, olla, oppia ja rakastaa omaa kehoa ja mieltä, tapa sukeltaa syvemmälle. 

Liike todellakin on lääke, unohtamatta täyspysähtymistä meditaatiossa.
Rakastan itse eniten sitä flow-tilaa, johon joogaamalla pääsee, ja mikä ihaninta, niin opettaessa pääsee samankaltaiseen opetusflowhun. Mulle on täkeintä ihmisten voimaantuminen ja palautuminen takaisin siihen hyvään oloon, mihin meidät on luotu.

Kävin oman elämää mullistavan joogaohjaajakoulutuksen Balilla School Yoga Institutessa, josta valmistuin maaliskuussa 2019. Ohjaamisen aloitin heti Suomeen palatessa Helsingissä, ja siitä lähtien olen opettanut mm. Marokossa, Thaimaassa, Philippiineillä, Kotkassa, sekä opettanut onlinessa.

Tervetuloa tunneilleni🙏


Satu

Namaste!

Se on sanskritinkieltä ja tarkoittaa: ”Jumalallisuus minussa kumartaa Jumalallisuutta Sinussa, tietäen että olemme yhtä”

Rakastan koiria, joogaa ja taiteita. Ohjaan joogaa lapsille sekä senioreille. Lasten maailma on minulle hyvin tuttu, sillä olen toiminut varhaiskasvatuksen opettajana 20 vuoden ajan. Joogaan tutustuin ensimmäisen kerran jo vuonna 2006 ja vuodesta 2015 minulla on ollut joogaopettajan pätevyys RYT200 (Registered Yoga teacher). Koen, että pystyn auttamaan myös seniori-iässä olevia ihmisiä löytämään uuden vaihteen elämään virkistämällä kehoa joogaliikkeillä. Liikkeet seniorijoogassa tehdään turvallisesti tuoleilla istuen.

Jooga on minulle muutakin kuin kehon asentoja eli asanoita. Jooga rauhoittaa ja virkistää. Se lisää keskittymiskykyä ja antaa iloa mieleen sekä kehoon.  Jooga opettaa lapsille ja aikuisille mielenrauhaa ja lisää kehon liikkuvuutta. Jooga-asanat voitelevat mm. selkärangan nikamia ja kehon niveliä ja on näin ollen erittäin hyvää fysioterapiaa! Jooga on hauskaa ja helppoa. Joogasta on tullut minulle ystävä,joka ei petä koskaan! Tule kanssani joogaamaan ja oppimaan kuinka elämänenergia eli prana alkaa virtailla aivan uudella tavalla kehossasi ja sielussasi!

Tervetuloa tunneilleni🙏❤️


Leila

Hola!

Olen Leila, joogaopettaja jo vuodesta 2004. Olen harjoitellut joogaa itse hyvin nuoresta lähtien. Olen opiskellut Zen Shiatsu terapeuttiksi, ja tätä tietoa sovellan myös joogatunneilla. Opetan itse kehittämääni Kosmista Joogaa, joka perustuu Hatha Joogan ja kiinalaisen lääketieteen energiavyöhykkeisiin. Tunti soveltuu kaiken ikäisille.

Olen opiskellut kansainvälisissä joogainstituuteissa ja työskennellyt pitkään Buenos Airesissa, josta muutin Suomeen vuonna 2019

Olen opettanut joogaa mm. liikuntakeskuksissa, työpaikoilla, ja hotelleissa, erilaisille ja kaiken ikäisille ihmisillle. Joogatuntini soveltuvat myös englannin- ja espanjankielisille joogaajille.

Työskentelin itse hotelialalla yli 15 vuotta, ja huomasin, että jooga auttoi minua stressin lieventämisessä. Ymmärtäessäni tämän vaihtoin alaa. On ihanaa, kun joogatunnin jälkeen tuntee ihmisten ilon ja rentoutumisen – ja havaitsee, miten keho, mieli ja sielu sykkivät yhdessä sydämen ja hengityksen kanssa.

Nautin luonnosta,  pyöräilystä, ja tietysti joogasta. Harrastan decoupagea ja valokuvaamista. Lisäksi olen pitänyt vegaaniruokakursseja. Tykkään myös kirjoittamisesta.

Tervetuloa tunneilleni🙏❤️


Daria

Terve!

Nimeni on Dasha.

Jooga on kokemukseni mukaan henkisyyttä ravitseva ja henkisyyden kokemusta syventävä elämäntapa. Se on kuitenkin myös säännöllistä tai päivittäistä harjoittelua. Säännöllinen asanaharjoitus yhdistää omaan kehoon, vahvistaa terveyttä ja yhteyttä elämään sekä lisää elinvoimaa. Joogafilosofia selkeyttää asaaharjoituksen vaikutusta.

Jooga kasvattaa ja auttaa löytämään yhteyden sisimpäänsä; näkemään selkeämmin myös itsensä ulkopuolella tapahtuvien asioiden yhteyden itseensä.

Opetustapani lähtee  joogakokemuksestani ja joogafilosofiasta. Minusta on tärkeä luoda rauhallinen, joogaharjoitusta tukeva ilmapiiri ja olla läsnä oppilailleni. Rauhallisessa läsnäolon ilmapiirissä ihminen yhdistyy sisimpäänsä ja rentouden tila pääsee syvenemään. Rennossa kehossa hengitys pääsee virtaamaan vapaasti ja tuo kehoon elinvoimaa. Joogafilosofia siirtää joogan matolta ja tunnilta jokapäiväiseen elämään.

Joogamatkani alkoi oman kokemukseni mukaan siitä, kun sain tietoa joogasta jatkuen tähän päivään saakka. Minulle jooga on kokonaisuus, joka saa näkemään kokonaisuuden. Se on oppi elämästä itsessään ja itsensä ulkopuolella. Joogalla on ollut tasapainottava ja maadoittava vaikutus minun elämääni.

Joogaharjoitusta olen tehnyt vuodesta 2009. Kävin Anne Nuotion joogaopettajakoulutuksen 2016 – 2019,  Sakraalijooga koulutuksen 2019-2020 ja jatkoin Sakraalijooga II koulutukseen, joka alkoi syksyllä 2020.